WELKOM Meldt U aan Contact Reacties Reizigers

Reis boeken

Vanaf 14 december 2018 (vrije verkoop):

Er kan gemaild worden aan secretaris@stichting-creo.nl
(met vermelding van uw telefoonnummer; u wordt dan teruggebeld).

Het Secretariaat vult samen met U een aanvraagformulier in en zorgt voor de verdere afhandeling.

Van U wordt verwacht de betaling van het totaalbedrag per omgaande aan ons te voldoen op rekeningnummer
van Stichting CReO. Pas dan is uw boeking definitief.

Enkele Algemene Voorwaarden:

•  Wie tegen betaling onze Nieuwsbrieven ontvangt heeft de mogelijkheid om als eerste te boeken. (Klik hier voor aanmelding voor de Nieuwsbrieven)

•  Bij voldoende deelnemers (minimaal 40) gaan de CReO reizen door.

•  Als u zelf een reis annuleert zijn de kosten in principe voor uzelf. Is er een wachtlijst bij het Secretariaat, dan kunt u daar mogelijk uw plaatsen retourneren (niet kosteloos).

•  Deelname aan onze reizen geschiedt altijd op eigen risico. CReO is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook tijdens de uitvoering van haar reizen.

•  Door aanmelding voor onze reizen verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en de wijze van uitvoering van onze reizen.

WELKOM Meldt U aan Contact Reacties Reizigers

GESPONSORD EN ONTWIKKELD DOOR: