WELKOM Meldt U aan Contact Reacties Reizigers

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 04 aug 2017

Culturele Reizen Oosterhout: Cultuur en Natuur met Comfort

.
De Stichting Culturele Reizen Oosterhout (verder afgekort als CReO) startte haar activiteiten in 1985 in nauwe samenwerking met het Culturele Centrum ‘De Bussel’.
Het initiatief ontstond om cultuurliefhebbers de gelegenheid te geven ook voorstellingen, die niet in ‘De Bussel’ getoond kunnen worden te bezoeken.
Naast een bestuur was er een kunsthistorica aangetrokken. Werden er eerst ook nog meerdaagse reizen georganiseerd, de laatste jaren concentreert de Stichting zich op dagreizen. Zoals bezoeken aan musea, musicals, stedentochten, natuurgebieden e.d.

CReO is een organisatie zónder winstoogmerk. Het bestuur bestaat geheel uit vrijwilligers, gemotiveerde mensen die er veel plezier in hebben om elk jaar weer mooie reizen te organiseren en uit te voeren.

Samenvattend: ‘CReO’ organiseert cultuur-/natuur-reizen voor ú.

Ook dit jaar verwacht de CReO  weer veel belangstelling voor haar cultuur/natuur-reizen.
Gemak dient de mens:  het succes van de CReO-reizen zit hem vooral in dat gemak.
Men komt op plaatsen waar men normaal geen weet van heeft, bij concerten en musicals heeft men altijd goede plaatsen en geen vervoers -en parkeerproblemen.

Bijkomend voordeel van deelname aan zo’n reis is, dat men gemakkelijk alleen kan gaan. De indeling van de bus is zodanig geregeld, dat niemand verstoken hoeft te blijven van contact. Het is samen uit en ook samen thuis.
Je zit als groep samen in de schouwburg, samen aan tafel tijdens een lunch of afscheidsborrel en volgt samen alle excursies.
Zes keer per jaar
wordt er op stap gegaan met een zodanig gevarieerd programma, dat verschillende doelgroepen zich daarin kunnen vinden.

Twee keer per jaar komt er een Nieuwsbrief uit voor diegenen, die zich op deze Nieuwsbrief hebben geabonneerd. Deze belangstellenden hebben voorrang op boeking van de reizen.

Enkele Algemene Voorwaarden:

• Wie tegen betaling onze Nieuwsbrieven ontvangt heeft de mogelijkheid om als eerste te boeken.

• Bij voldoende deelnemers (minimaal 40) gaan de CReO reizen door.

• Als u zelf een reis annuleert zijn de kosten in principe voor uzelf. Is er een wachtlijst bij het Secretariaat, dan kunt u daar mogelijk uw kaarten retourneren.

• Deelname aan onze reizen geschiedt altijd op eigen risico. CReO is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook tijdens de uitvoering van haar reizen.

• Door aanmelding voor onze reizen verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden en de wijze van uitvoering van onze reizen.

De deelnemer boekt en betaalt de reis vooraf bij het Secretariaat, zie pagina Reis boeken

Als u op de hoogte wil blijven van alle activiteiten kijk dan regelmatig op deze website, abonneer u op de Nieuwsbrief of bel de secretaris: Marja van Esch, tel. 0162 456423 of e-mail haar.

In de volgende pagina’s ziet u de laatst verschenen Nieuwsbrief en het Programma voor het komend gedeelte van dit seizoen.

Tot ziens in de CReO-bus.

Het bestuur stelt zich voor:

Het bestuur bestaat uit 7 leden

Johan Goedegebuure
Voorzitter en Webmaster
Liesbeth Willemen
Vice-voorzitter,
2e penningmeester
Marja van Esch
Gijs Crielaard
1e Penningmeester
Jan de Kok
Erny Heineman